INNOvember 2022

'Innoveren doen we samen'

INNOvember, hét event waarin Rijksmedewerkers hun innovatiekennis, -ervaring en know-how met elkaar uitwisselen. Een maand lang.

Doe mee en meld je aan

Innovatie – in allerlei vormen en maten- wordt steeds belangrijker, zeker ook voor de rijksoverheid. En er is ontzettend veel kennis over innovatie beschikbaar binnen de overheid.

Met INNOvember 2022 willen we de krachten binnen de Rijksoverheid verder bundelen en de innovatiekracht van de overheid versterken. Door al die innovatiekennis, -ervaring en -ambitie uit te wisselen met collega’s en het samenwerken over de departementale grenzen heen te stimuleren.

Het gaat over innovatie, dat is een ruim begrip. Bekijk het gevarieerde programma met daarin voor iedereen wel een onderwerp waarbij je interesse wordt gewekt. Dat kan iets technisch zijn, of misschien een sociaal project, een challenge of zelfs een escape room.

Alle elementen van innovatie komen aan bod en we hopen op veel interactie.

INNOvember wordt primair georganiseerd voor en door alle rijksambtenaren met interesse in innovatie op alle niveaus. Niet alleen innovatoren of innovatiemanagers, maar juist ook beleidsmedewerkers, bestuur en faciliterende medewerkers.

Werk jij bij de Rijksoverheid en doet innovatie je hart sneller kloppen? Meld je dan nu aan, want “𝙄𝙣𝙣𝙤𝙫𝙚𝙧𝙚𝙣 𝙙𝙤𝙚𝙣 𝙬𝙚 𝙨𝙖𝙢𝙚𝙣”